Ga je dromen achterna met deze nieuwe hobby

0
(0)

Soms ben je je er niet zo van bewust, maar je kunt meer dan je denkt. Bijna alles is te leren en kun jij beheersen. Het kost alleen wel wat moed, kracht en invenstering van jezelf. Heb jij een droom die je heel graag uit wil laten komen? Wat laat je dan nog? In dit artikel bespreken we een nieuwe hobby die je het komende jaar kunt proberen. We gaan het hebben over vliegles en waarom jij deze nieuwe hobby vandaag nog moet ontdekken!

 

Een nieuwe hobby

 

Leeftijd is maar een getal, voornamelijk als het op hobby’s aan komt. Mocht je dus dromen van een nieuwe hobby. Dan raden wij je echt aan om er werk van te maken. Voordat je het weet kun je het niet meer en is het te laat. Neem bijvoorbeeld vlieglessen. Je kunt zelf leren om te vliegen. Als je daar nu in je jongere vitale jaren mee begint, kun je daar later na je pensioen nog van genieten.

 

Hoe gaaf is het om zelf door heel Europa te vliegen? Je hebt je roeping als piloot misschien gemist. En wij begrijpen dat je op latere leeftijd geen zin meer hebt om elke dag in de schoolbanken te zitten om heel de wereld over te vliegen. Neem daarom vliegles bij Adventure Flights om alsnog vluchten te kunnen maken zonder er heel lang voor te studeren.

 

Vlieglessen zijn ook een uniek cadeau voor je partner die graag de adrenaline opzoekt. Zelf kun je veilig vanaf de grond bevinden hoe hij het er vanaf brengt! 

 

Waarom vlieglessen nemen?

 

Vlieglessen bieden je een vorm van vrijheid. Het eerste jaar is uiteraard hard werken om je vliegbrevet te halen. Daarna ben je vrij om overal binnen Europa naartoe te vliegen. Dat biedt je enorm veel vrijheid. Waar de meeste mensen in hun pensioenjaren zitten te bridgen of op de golfbaan staan, kun jij naar Spanje of Italië vliegen. 

 

Als je zoals eerder gezegd dus vroeg aan je vlieglessen begint, kun je daar later veel profijt van hebben. Uiteraard is het niet alleen een oude mannen hobby. Voor je pensioen kun je natuurlijk ook genieten van vluchten binnen Europa. Je zult maar de mogelijkheid hebben om op een doordeweekse dag op en neer te vliegen naar Italië voor een pizza, naar Sicilië voor wijn of naar Spanje voor paella. Het is in ieder geval een voorrecht als je een vliegbrevet op zak hebt. 

 

Voor de meeste mensen is het alleen maar een droom om op en neer te kunnen vliegen naar hun favoriete stad. Het is iets wat je vaak alleen in films ziet. Ook dan zijn het altijd miljonairs met een privéjet. Voor jou is dat niet langer een droom, maar juist de werkelijkheid. Je vliegt zelf op en neer zonder er miljonair voor te zijn!

 

Vlieg je dromen achterna

 

Iedereen die 16 jaar of ouder is kan beginnen aan zijn vlieglessen en theorie. Uiteraard is het niet voor iedereen weggelegd. Hoewel je altijd je dromen achterna moet gaan, kan het natuurlijk ook heel spannend zijn. Zelf vliegen is voor mensen met hoogtevrees misschien niet de beste optie. 

 

Je kunt dan ook altijd eerst een introductieles nemen. Zo wordt je begeleid totdat jullie op een goede vlieghoogte vliegen. Vanaf dat moment neem je zelf de stuurknuppel over en kun je dus zelf de controle voelen. Tijdens zo’n vlucht kun je ook alle vragen stellen die je allang beantwoord wil hebben. 

 

Tijdens zo’n introductievlucht vlieg je boven Zuid-Holland en kun je dus mogelijk boven je eigen woonplaats zweven. Uiteraard zijn de steden waar je overheen komt wel afhankelijk van de vliegduur je hebt gekozen. Je kunt in ieder geval denken aan steden als Hoorn en Purmerend. 

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!