Deze reisbestemmingen worden populair in 2023

0
(0)

Frankrijk, Spanje en ItaliΓ« zijn al jaren populaire reisbestemmingen. Alleen blijven die dit jaar nog steeds zo populair? Of zien we juist verschuivingen naar andere bestemmingen? Bijna alles qua trends verschuift en dat zal met de reisbestemmingen niet anders zijn. Kom erachter welke reisbestemmingen populair worden in 2023, zodat ook jij je vakantie kunt gaan boeken.

Familievakantie in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een ideale bestemming voor een vakantie met het gezin. Er is veel te beleven, zoals natuurlijk de bekende safari. Wie in Zuid-Afrika is laat de kans natuurlijk niet liggen om dieren in het wild te kunnen spotten. Daarnaast zijn de glamping tenten natuurlijk ook heel populair op deze bestemming. Wie weet spotten jullie samen wel de big five, terwijl jullie verschillende mooie herinneringen maken samen. Een rondreis door Zuid-Afrika is zeker de moeite waard.

De ABC-eilanden

Aruba, Bonaire en Curaçao zijn ontzettend populair het komende jaar. Het zijn de eilanden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het is al jaren de favoriete bestemming van stagiaires. Menig studenten met een tussenjaar verblijven hier ook graag een lange tijd. Het is dan ook niet gek dat het voor meer Nederlanders favoriete reisbestemmingen zijn. 

De Caribische vibe is natuurlijk een van de redenen om de ABC-eilanden te bezoeken. Hier geldt echt dat niks moet op uur en tijd. Geniet van je rust op een van de prachtige eilanden of ga juist hiken naar de top van een van de vulkanen.

Het koude Lapland

Lapland is populairder dan ooit. Steeds meer mensen kiezen voor deze bestemming om onder andere het Noorderlicht te spotten. Dat is natuurlijk niet het enige waar Lapland bekend om staat. Ook voor een huskysafari en een sneeuwscootertocht moet je voor deze bestemming kiezen. Het zijn echte activiteiten waar Lapland om bekend staat.Β 

Hoewel een zonvakantie natuurlijk heerlijk klinkt is Lapland ook een echte aanrader. Het is namelijk een vakantie die je niet snel elk jaar opnieuw plant. Een vakantie naar Lapland is namelijk niet bepaald goedkoop. Het is wel nodig om te sparen om deze vakantie te realiseren.Β 

De prachtige Malediven

Een andere bestemming die populair is deze zomer is een vakantie op de Malediven. Kraakhelder zeewater, een parelwit strand en mooie palmbomen is wat de Malediven kenmerkt. Het is dan ook een ideale bestemming om te snorkelen en te duiken. Je ziet hier adembenemend koraal, vele gekleurde vissen en onschuldige haaien. Het is zelfs een van de beste duikplekken ter wereld. Een echte aanrader dus als je fan bent van de onderwaterwereld. Diverse vakantie discounters bieden all inclusief reizen naar de Maladieven aan.

Waar gaat jouw vakantie naar toe, dit jaar?

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!