Op vakantie: ter land, ter zee of in de lucht?

0
(0)

We gaan graag op vakantie. Alleen hoe zorg je ervoor dat je jouw bestemming bereikt? Ga je liever met de auto, de boot of het vliegtuig? Met andere woorden, ga je ter land, ter zee of in de lucht op vakantie? We zetten de grootste voordelen per vervoermiddel voor jou op een rijtje en zijn heel benieuwd hoe jij het liefste gaat.

Ter land – autovakantie

Een autovakantie is erg ideaal als je kinderen hebt. Je zet ze neer op de achterbank en ze kunnen slapen wanneer ze willen. Zo’n reis is vaak niet zo spannend, dan wanneer je met het vliegtuig reist. Bovendien kan je qua bagage meenemen wat je wil. De enige voorwaarde is dat alles in de auto moet passen. Als je gaat vliegen moet je natuurlijk altijd rekening houden met maximale kilo’s, wat onmogelijk lijkt met (kleine) kinderen. Je moet immers overal aandenken en alles meenemen. Een autovakantie is voor gezinnen met jonge kinderen een echte aanrader. Je kunt ook gewoon heerlijk in je eigen tempo reizen en je hoeft met niemand rekening te houden, alleen elkaar. Hoe fijn is dat. 

Ter zee – cruise

Je kunt ook met de boot naar Engeland. Maar, laten we het nu hebben over een heerlijke cruise vakantie. Wie maak je daar nou niet blij mee? Je bent van alle gemakken voorzien op het cruiseschip. Bovendien hoef je ook letterlijk nergens aan te denken. Je hoeft geen auto te besturen of het vliegtuig te halen. Het enige wat je moet doen is volledig genieten van je welverdiende vakantie. Ideaal voor koppels of gezinnen met oudere kinderen. De vakantie begint letterlijk wanneer je het schip opstapt. Dat gevoel moet je dan ook vasthouden totdat de vakantie helemaal voorbij is. 

In de lucht – vliegvakantie

Een vliegvakantie is misschien wel het meest stressvol. Je moet met van allerlei restricties rekening houden en er ook nog eens uren van te voren zijn. Kleine kinderen kun je niet zo lang bezig houden. Een vliegvakantie met kleine kinderen is ook niet heel ideaal. Toch kun je er soms niet omheen. Het vliegtuig is voor sommige bestemmingen nou eenmaal het beste of soms enige vervoermiddel. 

 

Bovendien kan een vliegvakantie natuurlijk ook heel leuk en relaxed zijn. Je moet alleen het juiste gezelschap mee hebben. Een vliegvakantie met je partner is bijvoorbeeld heel ideaal. Gezinnen met oudere kinderen zullen ook graag voor een vliegvakantie kiezen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!