Deze reistrends ga je zien in 2023

0
(0)

Het liefst gaan we elk jaar op reis, als dat ons gegund is. Hoewel we de trend kennen om elk jaar naar dezelfde camping te gaan, zien we ook een verschuiving in deze trends. Net zoals bijna alles, zijn de trends ook aan het veranderen op het gebied van reizen en vakanties. Ben jij benieuwd naar de reistrends van 2023? Lees dan snel dit artikel.

 

Besparen voor de reis

We zien dat steeds meer mensen vooraf besparen, om op tijdens de vakantie reis zelf meer te kunnen spenderen. Zo besparen ze op de vliegreis er naartoe. Dit doen ze bijvoorbeeld door kortingsacties en deals van vakantiepakketten goed in de gaten te houden. Andere zetten punten in van puntensystemen. Terwijl andere juist kiezen voor de vroegboekkorting. Naast het vroege boeken is het reizen en vliegen buiten het hoogseizoen ook populairder dan ooit. Helaas kun je als gezin met kinderen niet om het hoogseizoen heen. Zij kunnen dus beter kiezen voor de vroegboekkorting. 

 

Oude herinneringen ophalen

We kiezen steeds meer voor nostalgie in 2023. Zijn jullie 20 jaar geleden naar New Holland in South Dakota, Amerika geweest? Dan is dit jaar een mooi moment om daar weer naar terug te keren. Zo haal je met elkaar herinneringen op en beleef je dezelfde vakantie weer opnieuw. Daarnaast willen ouders hun kinderen ook meenemen naar bestemmingen die zij vroeger bezochten. Zo kunnen zij hun jeugdherinneringen ophalen en tegelijk nieuwe herinneringen maken. Voor jullie zijn het op den duur ook oude herinneringen, die je dan weer met je eigen kinderen nieuw en eigen kunt maken.

 

Kies voor het onbekende

Jaar in jaar uit naar dezelfde camping in Spanje? Dat kan natuurlijk heel ontspannen zijn, maar soms ook een beetje saai worden. Dit jaar kiezen we liever voor het onbekende. We willen nieuwe plekken ontdekken en de mooiste parels bezichtigen. We gaan steeds meer op zoek naar die cultuurshock. Kennis maken met een nieuwe cultuur kan je ook zoveel bijbrengen. Daarom is het juist heel goed om eens een keer uit je comfortzone te stappen. Er zijn bepaalde reisbestemmingen erg populair in 2023

 

Over comfortzone gesproken is het ook trendy om spontaan op reis te gaan. Boek die enkele reis en ga voor het ultieme avontuur. Mocht je er de kans voor hebben en die ook krijgen, dan is dit zeker een aanrader. Je kunt van alleen reizen namelijk ongelofelijk veel leren. Vooral als je naar een onbekende plek gaat. Althans een plek, die voor jou onbekend is. Laat alles op je af komen en bepaal zelf wanneer je weer terug gaat naar je thuisland.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!