Deze modetrends voor mannen zie je deze zomer

0
(0)

Je hebt altijd modetrends, die over het algemeen gelden. Daarnaast heb je trends, die van de zomer terug gaan komen. Net zoals bijna alles in de mode, zullen ook dit jaar weer klassiekers trendy worden. Lees snel verder welke modetrends je terug gaat zien in de zomer. 

 

Veel pastel kleuren

In de zomer is kleur erg belangrijk. Je ziet vaak vrolijke kleuren, die ook niet zoveel warmte aan trekken. Dit jaar zien we in de modetrends vooral pastelkleuren, die erg trendy worden. Denk aan de kleuren blauw en mintgroen bijvoorbeeld. Al zullen wit, beige, ecru en zand ook nog steeds heel populair blijven. 

 

Strepen komen terug

Al zijn ze nooit echt helemaal uit de mode geweest, in de modetrend van dit jaar komen de strepen helemaal terug. Het zal dit jaar nog meer gedragen worden dan ooit. Strepen zijn niet voor niets populair als patroon. Een shirt met strepen kan je echt afkleden. Verticale strepen laten je namelijk langer en slanker lijken. Daarentegen zorgen horizontale strepen er weer voor dat je wat breder oogt. Daarnaast geldt dat hoe dikker de strepen zijn, hoe meer casual je outfit oogt.

 

Meer wijde kleding

In de zomer is het belangrijk om je niet te warm te kleden natuurlijk. Het kan namelijk erg heet worden in de zon. Strakke kleding zorgt ervoor dat je het nog warmer krijgt. Daarom is het beter om wijdere kleding te dragen. De kleding zit dan los op je huid en daardoor kunnen de schadelijke uv-stralen jouw huid niet bereiken. Met wijde kleding zul je dus minder snel verbranden. Bovendien zit wijde kleding ook veel lekkerder in de zomer. Het voelt lekker luchtig, wat je wel nodig hebt op een hete zomerdag. 

 

Een tikkeltje chic

We zijn de afgelopen jaren gewend om casual kleding te dragen. Dit komt door de pandemie, waarin we veel tijd binnen hebben doorgebracht. Langzaamaan komt de chique kleding nu weer in de mode. Denk aan een mooie blouse op een pantalon bijvoorbeeld. In de lente kun je daar nog een mooie polo trui overheen dragen, omdat het ‘s avonds best koud kan zijn. Een pullover kan ook als ideale jas dienen. We zien ook de linnen blazers als zomerjas terugkomen. Ideaal voor de koude lente- of zomeravonden. Voor wie niet zo van de blazers is, kan kiezen voor de half-zip of een van de andere genoemde sweaters.

Allemaal items die in deze modetrend een tikkeltje chic ogen, en niet mogen missen in jouw kledingkast.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!