De mode trends van 2023

0
(0)

We kopen natuurlijk graag wat we mooi vinden. Dat is ook heel belangrijk. Iets wat je zelf niet mooi vindt, ga je natuurlijk ook niet dragen. Toch is het wel goed om de modetrends te blijven volgen. Dan weet je een beetje wat er in de winkels komt te liggen. Zo kun je zien of er iets tussen zit voor jou. Als je een beetje met de mode trends mee wil gaan, dan zou je de volgende items aan moeten schaffen voor in jouw kledingkast.

Veel rode kleding

Rood en dan ook echt knalrood komt helemaal in de mode deze lente en zomer. Veel grote modehuizen verschenen al in deze felrode kleur op de catwalk. Het is dus een kwestie van afwachten totdat alle winkels rood kleuren. Je gaat deze kleur in ieder geval overal tegenkomen. 

Dus heb jij van het voorjaar iets te vieren? Dan is een rode dresscode een heel goed idee!  Als je zelf nog geen rode parels in je kast hebt hangen, dan heb je in de lente keus genoeg. 

Denim is dé mode trend van 2023

De spijkerstoffen komen weer helemaal in de mode. Voornamelijk dubbel denim, die trend is terug van weggeweest. Wat in de jaren ‘90 helemaal hip was, komt nu ook weer terug in de winkels te hangen. Celebraties zoals Bella Hadid zijn in ieder geval helemaal weg van deze trend. 

Denk aan een outfit volledig in denim stijl. Dit betekent dat je niet alleen een spijkerbroek en spijkerjas met elkaar matcht, maar dat schoenen en tassen van spijkerstof daar ook helemaal bij kunnen horen. Te veel denim kennen we niet, vooral deze lente en zomer niet.

De doorschijnende stoffen

Deze stoffen liggen al een tijdje in de winkels. Veel mensen zijn dan ook fan van deze tops. Grote modehuizen gaan ook voornamelijk voor de broeken en jurken in doorschijnende stoffen. Hoewel je jezelf daar misschien minder in ziet lopen, zijn er natuurlijk ook alternatieven te bedenken. 

Je hebt natuurlijk nog steeds tops, waarvan alleen de mouwen transparant zijn. Bovendien kun je er ook altijd een hemdje onder dragen, zodat je een top voor meerdere gelegenheden aan kan. Een doorschijnende top is namelijk niet voor elke gelegenheid geschikt. Wil je deze naar je werk aan, dan zul je er een hemdje onder moeten dragen of een spencer overheen. Zo doe je toch mee aan de mode, maar houd je je verder nog aan de kledingvoorschriften. 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!