Date inspiratie voor Valentijnsdag

0
(0)

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Hoewel we allemaal weten dat het ontzettend commercieel is, willen we het ook niet overslaan. We doen daarom massaal mee met deze traditie elk jaar. Je partner neemt het je ook niet in dank af als je dit jaar overslaat. Je zult weer met een leuke date moeten komen om jouw wederhelft te verrassen. We zetten een aantal ideeën voor jou op een rijtje!

High Tea tussen de alpaca’s

Alpaca’s zijn helemaal in trek tegenwoordig. Menig vrouw zou er mee willen wandelen. Er zijn dan ook steeds meer boerderijen door het land heen, die meet & greets en wandelingen organiseren. Zo ben je al gauw een middag zoet tussen de alpaca’s. Het is zeker een date waar je je vrouw heel blij mee maakt. Aangezien het Valentijn is, kun je natuurlijk ook kiezen voor een high tea tussen de Alpaca’s. Dan kun je aan deze date nog een enigszins romantisch tintje geven. 

Boek een dansles

Het leukste is om een date te organiseren, waarbij je zelf een beetje toe moet geven. Organiseer iets waar je zelf normaal gesproken niet voor zou kiezen. Daarmee kun je jouw partner namelijk ontzettend verrassen. Hij of zij weet dat jij jouw eigen gevoelens even opzij heeft geschoven om voor jou een leuke date te organiseren.

 

Voor veel heren is dansles zo’n date waarbij je toe moet geven. Laat je vrouw maar eens zien dat ook jij de heupjes soepel kunt bewegen. Je kunt eventueel samen nog overleggen welke dansles jullie gaan volgen. Of je moet al iets in gedachten hebben. Een salsales zou mooi zijn om jullie dansavontuur mee te beginnen. 

Huur een privé kok

Kun je dit jaar niet onder je werkdag uitkomen? En hebben jullie het druk met van alles en nog wat? Dan is het wel lekker om gewoon thuis te blijven met Valentijnsdag. Even tijd voor elkaar is dan ook al heel veel waard. Huur dan een privé kok in zodat jullie je handen ook echt vrij kunnen maken voor elkaar. Jullie hoeven beiden niet te koken en kunnen heerlijk afwachten wat jullie te eten krijgen. 

 

Met deze date maak je je vrouw misschien wel 10x zo blij, dan wanneer ze zich moet klaarmaken om naar een restaurant te gaan. Jij kent je partner het beste, dus je voelt zelf wel aan wat voor een date het beste bij haar past.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!