Deze basics mogen niet missen in jouw kledingkast

0
(0)

Niet alle vrouwen zijn dol op winkelen en volgen de mode trends van 2023. Voor sommigen is het echt een opgave om leuke kleding te vinden. Toch is het niet moeilijk om een kledingkast te vullen. Met een paar basics kun je namelijk al een heleboel verschillende outfits maken. Een paar van die basics zetten we voor jou op een rijtje. Die mogen namelijk niet missen in jouw kledingkast.

Een leuke spijkerbroek

Een spijkerbroek is een top item die niet mag missen in je kast. Je kunt er van alles op dragen en ook elke schoen kun je erbij combineren. Of je nou laarsjes eronder draagt of een paar stoere sneakers. Bovendien komen spijkerstoffen ook weer helemaal in de mode deze lente. 

Een zwart jurkje

Een korte zwart jurkje of te wel de little black dress mag niet ontbreken in menig kledingkast. Het is namelijk een item dat je naar veel gelegenheden kan dragen. Heb je een etentje? Dan is dat zwarte jurkje een goede keus. Heb je een date met je vriend? Dan kun je dat zwarte jurkje dragen. Zo zijn er nog veel meer momenten, waarop dat zwarte jurkje jouw kast uit komt.

Een fijne blazer

Een blazer mag echt niet missen in jouw garderobe. Je kunt zelf kiezen of je voor een normale of oversized variant gaat. Zolang je er maar een in je kast hebt hangen. Een blazer kun je namelijk bij heel veel outfits combineren. Of je nou een leuk blousje aan hebt of juist een leuke trui. Een blazer is altijd een ideale jas. 

Een mooie body

Een body is ook zo’n item dat niet mag ontbreken in je kledingkast. Je kunt met een body al snel een leuke outfit maken. Draag de body onder dat leuke zwarte jurkje bijvoorbeeld. Een andere optie is om de blazer te combineren met een leuke spijkerbroek en blazer. Met die 3 items heb je jouw outfit al helemaal compleet. 

Een dikke trui

Of het nou hartje zomer is of midden in de winter. Je moet een trui in je kast hebben liggen. In de herfst kun je zo’n trui dragen als ‘jas’ over je body bijvoorbeeld. In de winter draag je die natuurlijk gewoon op je spijkerbroek. Ook over dat leuke zwarte jurkje kun je die trui dragen. Zo krijg je meer lagen in je outfit en dat ziet er meteen weer heel anders uit. 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!