De modetrends voor mannen voor dit jaar

0
(0)

Voor vrouwen weten we meestal wel snel wat er in de mode is. Alleen, wat zijn nou modetrends voor mannen? Wat gaan we in 2023 bijvoorbeeld heel veel zien? Je leest het in dit artikel, zodat je jouw kledingkast alvast aan kunt vullen met bijna alles van deze nieuwe modetrends. 

 

Trend 1: baggy jeans

We zien de baggy jeans al een paar jaar voorbij komen. Alleen dit jaar gaat deze broek echt domineren in de mode. De strakke spijkerbroeken gaan nu echt verdwijnen uit het straatbeeld. Al die strakke broeken worden namelijk ingerolen voor de baggy jeans. Wij vinden dat deze ook veel lekkerder zit dan elke strakke broek. Laat die skinny jeans maar rustig verdwijnen.

 

Trend 2: cargo broeken

Ook deze modetrend zagen we vorig jaar al voorbij komen. Er zullen ook maar weinig mannen zijn die de cargo broek nog niet in de kast hebben hangen. Deze trend sluit een beetje aan op de eerste. We gaan veel meer wijde broeken dragen en daar is de cargo broek ook een voorbeeld van. Je hebt ze in verschillende kleuren, dus je kunt er je kledingkast lekker mee vullen.

 

Trend 3: trenchcoat

Als we het over modetrends voor mannen hebben, dan zien we vaak klassiekers terugkomen. De trenchcoat is daar een voorbeeld van. Nu alle winkels weer vol hangen met dit soort jassen, kun je matchen met je vrouw. Want zoals bijna alles in de modewereld, zijn ook de trends van vrouwen en mannen op elkaar afgestemd. Dat zie je ook al terug bij de vorige trends. Deze zijn niet alleen voor mannen heel trendy, ook de vrouwenafdelingen hangen er vol mee.

 

Trend 4: motor chique

Kleding van leer wordt ook weer razend populair. Deze trend zien we al een tijdje bij de vrouwen. In 2023 komen deze items voor mannen ook weer in de mode. Je ziet het leer bijvoorbeeld terugkomen in jassen en race jacks, maar ook in handschoenen en broeken. Het heeft wat weg van motorkleding en daarom wordt de trend dan ook motor chique genoemd. Natuurlijk kun je deze kleding te allen tijde dragen. Het is een leuke outfit voor een dagje weg, een etentje, maar ook zeker voor een werkdag. 

 

Het mooie van al deze zomerse modetrends is dat je bijna alles met elkaar kunt combineren. Draag een leren jack op een cargo broek of een trench coat over een baggy jeans.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!