De nieuwste drankentrends voor de zomer van 2023

0
(0)

De zomer van 2023 belooft een seizoen vol nieuwe drankentrends te worden. Deze trends zijn niet zomaar uit de lucht komen vallen, maar zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en analyse. Hieronder vind je een overzicht van Bijna Alle nieuwste drankentrends voor de zomer van 2023.

Mocktails

Mocktails zijn alcoholvrije cocktails die steeds populairder worden. Volgens een recent onderzoek van Mintel is de vraag naar alcoholvrije dranken in Europa met 20% gestegen. Dit heeft geleid tot een groeiende populariteit van mocktails, die vaak worden gemaakt met verse vruchten en kruiden.

Gezonde sappen

Gezonde sappen zijn een andere trend die deze zomer niet te missen is. Volgens een onderzoek van Nielsen is de vraag naar gezonde sappen in Europa met 15% gestegen. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar gezonde en natuurlijke dranken die hen helpen om gehydrateerd te blijven tijdens de warme zomerdagen.

IJskoffie

IJskoffie is al een tijdje populair, maar deze zomer zal het nog populairder worden. Volgens een onderzoek van Euromonitor International is de vraag naar koude koffiedranken wereldwijd met 20% gestegen. IJskoffie is een verfrissende drank die perfect is om je op te frissen tijdens een warme zomerdag. Wil je ijskoffie zelf maken, dan vind je hier het recept.

Gekruide cocktails

Gekruide cocktails zijn cocktails die zijn gemaakt met kruiden en specerijen. Deze trend is gebaseerd op de groeiende populariteit van gezonde en natuurlijke ingrediënten. Volgens een onderzoek van Technomic zijn cocktails met kruiden en specerijen een van de snelst groeiende trends in de cocktailindustrie.

Duurzame drankjes

Duurzame drankjes zijn drankjes die zijn gemaakt met duurzame ingrediënten en verpakkingen. Deze trend is gebaseerd op de groeiende aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Volgens een onderzoek van Nielsen is de vraag naar duurzame producten in Europa met 20% gestegen. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar drankjes die niet alleen gezond zijn, maar ook goed zijn voor het milieu.

Er zijn veel drankjes die met vrienden kunnen worden genoten om te ontspannen. Enkele populaire opties zijn:

  1. Bier: Bier is een klassiek drankje om te genieten met vrienden en kan een geweldige manier zijn om te ontspannen en te socializen. Er zijn veel verschillende soorten bier om uit te kiezen, waaronder lichte bieren, lagers en ales.
  2. Wijn: Een glas wijn kan helpen ontspannen na een lange dag en is een geweldige optie voor een meer verfijnde bijeenkomst met vrienden. Rode wijn staat bekend om gezondheidsvoordelen, zoals het verminderen van het risico op hartziekten
  3. Cocktails: Cocktails zijn een leuke en feestelijke optie om te ontspannen met vrienden. Er zijn veel verschillende soorten cocktails om uit te kiezen, waaronder margarita’s, martini’s en daiquiri’s.
  4. Thee: Voor een niet-alcoholische optie kan thee een geweldige manier zijn om te ontspannen met vrienden. Er zijn veel verschillende soorten thee om uit te kiezen, waaronder kruidenthee, groene thee en zwarte thee.
  5. Smoothies: Smoothies zijn een gezonde en verfrissende optie voor degenen die willen ontspannen met vrienden zonder alcohol te consumeren. Er zijn veel verschillende soorten smoothies om uit te kiezen, waaronder fruitsmoothies, groene smoothies en eiwitshakes.

 

Of je nu de voorkeur geeft aan alcoholische of niet-alcoholische drankjes, er zijn genoeg opties om te ontspannen met vrienden tijdens de zomer van 2023. Het belangrijkste is om te genieten van de tijd met vrienden en te genieten van een lekker drankje. Dit kan bij jou in de tuin met een heerlijke BBQ, op het strand, of gezellig in de stad. Drink altijd met mate en zorg ervoor dat je verantwoordelijk blijft tijdens het drinken.

 

Proost!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!