Zo verdien je een extra zakcentje in 2023

0
(0)

Bijna alles wordt alsmaar duurder, maar onze lonen stijgen niet in dezelfde mate. Het is dus nodig om wat extra geld binnen te brengen per maand. Gelukkig zijn er heel wat activiteiten die je dan kunt uitvoeren. Lees hieronder hoe je een extra zakcentje kunt verdienen in 2023. 

 

Een extra zakcentje verdienen via social media

Ben je een beetje creatief aangelegd en heb je wat ervaring in de marketing? Dan is het heel verstandig om een paar social media kanalen te gaan beheren. Je kunt natuurlijk zelf de keuze maken wat voor pagina’s je wil en kunt beheren. Zo ligt de ene branche je natuurlijk beter dan de andere. Het ideale hiervan is dat je dit makkelijk kunt beheren met een fulltime baan. Je zou in de avonduren aan deze social media kanalen kunnen werken en daardoor een leuk extra zakcentje kunt verdienen. De posts plan je gewoon in, zodat die overdag online verschijnen.

 

Er zijn heel veel bedrijven die een social media beheerder zoeken, omdat ze er zelf geen tijd voor hebben. Soms geven ze het ook uit handen, omdat ze er simpelweg weinig tot geen verstand van hebben. 

 

Een extra zakcentje verdienen door enquêtes in te vullen

Je ziet regelmatig enquêtes voorbij komen in je mail. Waarschijnlijk verdwijnen die al snel de prullenbak in. Alleen zijn er ook bedrijven die jou betalen als je een enquête invult. Met sommige enquêtes kun je tot wel € 12 euro verdienen. Dat extra zakcentje is nog eens mooi meegenomen. Dit is ook zo’n typisch klusje wat je in de avonduren uit kunt voeren. Ideaal dus om te combineren met je vaste baan in loondienst, om uiteindelijk je spaardoel te behalen.

 

Een extra zakcentje verdienen door mee te doen aan geneesmiddelenonderzoeken

We hebben allemaal wel eens medicijnen moeten slikken. Alleen hebben deze op iedereen een andere werking. Bovendien is ook weer elk medicijn anders. Daarom zijn er mensen nodig die mee willen doen aan geneesmiddelenonderzoeken. Dit zorgt ervoor dat je anderen kunt helpen in de toekomst, maar wellicht ook jezelf. Natuurlijk krijg je ook een vergoeding voor jouw deelname. We hebben het hier over bedragen die in de duizenden euro’s lopen. Dat is natuurlijk een leuk extra zakcentje die je kunt verdienen. Voor sommige mensen is het een extra maandsalaris. 

 

Voor sommige onderzoeken moet je wel een paar dagen blijven, bij andere onderzoeken kun je gewoon thuisblijven. Er zijn aantal verschillende onderzoeken, waar ook bepaalde eisen aan vast zitten. Zo zijn bepaalde onderzoeken alleen voor niet-rokers. Terwijl andere onderzoeken alleen voor mensen in een bepaalde leeftijdscategorie zijn.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!