Waarom je gelnagels zou moeten hebben

0
(0)

Gelnagels, ook wel acrylnagels genoemd, zijn een populaire vorm van nail art. Ze zien eruit als natuurlijke nagels en worden meestal gebruikt voor snelle nagelgroei. Mensen met zwakke of zieke nagels kunnen gelnagels gebruiken om hun nagelbed te repareren. Gelnagels zijn ook ideaal voor mensen die willen dat hun nagels er mooi uitzien, maar geen zin hebben in het moeizaam aanbrengen van nagellak.

 

Veel mensen verkiezen gelnagels boven traditionele nagellak omdat ze langer meegaan. Gelnagels zijn verzegeld met een polymeerlaag die je nagel een stevig, glanzend uiterlijk geeft. Deze laag is bestand tegen afbrokkelen en houdt je nagel op zijn plaats, zelfs als je aan het sporten bent of je handen wast. Regelmatige nagellak vereist dat je je nagels elke twee weken verzegelt met een polymeerlaag om te voorkomen dat ze dof worden en de natuurlijke glans van je nagel verwijderen. Gelnagels hebben geen onderhoud nodig; ze zien er altijd geweldig uit

 

en zien er niet kunstmatig uit zoals acryl. Sommige mensen geven de voorkeur aan deze natuurlijke look voor hun nagels, terwijl anderen de voorkeur geven aan het meer gepolijste uiterlijk van acryl. Er is geen verkeerde keuze als het gaat om het kiezen tussen acryl en natuurlijke nagels; het is gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur.

 

Nagelkunstenaars gebruiken vaak gelnagels zonder het gebruik van hechtprimer of basislagen. In plaats daarvan gebruiken ze een speciale laag polymeer die zonder lijm aan de natuurlijke nagel hecht. Nadat de gelnagel is aangebracht, blijft de laag polymeer op zijn plaats en behoudt zijn vorm terwijl de gelnagel uithardt. Bij het aanbrengen van gelnagels is geen base coat nodig; alles wat je nodig hebt zijn schone, droge handen en een gelnagelset van goede kwaliteit.

 

Veel mensen vinden gelnagels praktischer dan acryl- of natuurlak omdat ze geen onderhoud nodig hebben zoals gewone lak. Door gelnagels te gebruiken zien je nagels er prachtig uit zonder je natuurlijke huid onder je vingernagels te beschadigen. Bovendien is er geen gevaar voor allergische reacties of onhygiΓ«nische toepassingsprocedures bij het gebruik van gelnagels. Als je wilt dat je nagels er mooi uitzien zonder complicaties, probeer dan eens gelnagels!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!